Tidningen Jakt & Jägares målgrupp, varghatarna.

I Svenska Dagbladet artikel, “Varghatare skrämmer mer än vargen“, kan vi bland annat ta del av den ansvariga utgivare av Jakt & Jägares tidning patetiska försök att legitimera det näthat som hans tidnings målgrupp står för i hans egen tidning på nätet, och även hans försök till att bortförklara varför sånt tillåts förekomma på en webbsida han är direkt ansvarig för.

Anders Ljung är ansvarig utgivare för tidningen Jakt & jägare, och han säger att redaktionen rensar bort de inlägg som de känner går till för hårt angrepp mot enskilda tjänstemän.
– Det är en balansgång mellan vad som är kritik mot en myndighet och påhopp på en tjänsteman. Folk på landsbygden upplever staten som danska fogdar som försöker tvinga på dem sina beslut. Jag förstår att det är en tuff situation för tjänstemännen som hamnar i frontlinjen och blir myndigheternas representanter ute i landet, säger han.”

Jakt & Jägare är Jägarnas Riksförbunds medlemstidning.

Jakt & Jägare är Jägarnas Riksförbunds medlemstidning.

Men nu är det FAKTISK så att alla kommentarer på den sidan, ALLA KOMMENTARER, först har granskats av honom själv eller en av hans medarbetare, så alla de kommentarer som står där, alla hatiska och nervärderande omdömen om länsstyrelsernas och naturvårdsverkets tjänstemän och alla andra som på något sätt inte har samma syn på rovdjuren som J&Js läsare, är såna inlägg som man inte tycker går för långt.
Så det är ren skitprat och lögn att påstå att man rensar bort inlägg som går till för hårt angrepp på enskilda.

Och den aktuella skittidningen och dess medarbetare gör själv mycket för att dra igång mobben och näthatet med sina mycket vinklade reportagen om vargförvaltningen och hur myndigheterna agerar.
Det är ju hela grejen med tidningens framgång. Man riktar sig direkt till varghatarna och skriver bara sånt som dessa vill läsa. Detta har bland annat resulterat i att den “enögda” jaktkrönikör Dan Törnström lämnade tidningen, efter att ha skrivit en artikel som redaktören refuserade för att den var för provocerande för nollvisionärerna.

“Men hans senaste krönika nådde aldrig tryckpressarna. Jakt & Jägares chefredaktör Anders Ljung inte kunde acceptera kritiken mot delar av jägarkåren. Eftersom Dan Törnström av läsarna ses som en företrädare för Jägarnas Riksförbund blir det han skriver i den aktuella krönikan otroligt provocerande, menar Anders Ljung”

Jakt & Jägare ÄR en skittidning som INTE vill ha en öppen debatt, och är med om att gödsla nollvisionärernas näthat  mot de som tycker annorlunda.

Posted in Hot och trakasserier, Varg | Tagged as: , , , , , | Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Captcha Captcha Reload

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>