Hycklande och “hederlig” Centerpartist?

“Centerpartiets riksdagskandidat Kjell Bergkvist anklagar Naturskyddsföreningen för att bedriva partipolitik” kan man läsa i Sundsvall tidning.

Kjell Bergkvist anser att naturskyddsföreningen inte har granskad de olika partiers naturvårds och miljöpolitik opartiskt och att man bedriver partipolitik till fördel för de rödgröna och mot alliansen.

Man förstår ju att kan är synnerligen upprörd och som den “hederliga”Utdrag från Vargrevirets "ordbok" om Svenska Jägareförbundet politiker han ju helt klart är, kommer han även att bli lika upprörd om han börjar granska Svenska Jägareförbundet och Jägarnas Riksförbunds bevakning av vart de olika partier står i naturvårds och miljöfrågorna nu inför valet.

Jägarförbundets skamliga sättet att helt utelämna miljöpartiets svar på frågorna på grund av en ren teknikalitet, ja man har inte ens redovisat dom separat med en anmärkning om att de inte var undertecknade av partiordföranden/språkrören, visar med all tydlighet att man tagit aktiv ställning för den borgliga alliansen.
Inte att undra på att Miljöpartiets Per Garthon lämnat förbundet!

Posted in Naturvårdspolitik | Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Captcha Captcha Reload

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>