Samtliga partier eniga i fråga om illegal jakt

Enligt en enkät som Naturskyddsföreningen gjort nyss, så är alla partier, både de i Alliancen och de i det Rödgröna samarbetat eniga om att “kriminalisera förberedelse och försök till grovt jaktbrott“. Det var den enda frågan av 17 där det var total enighet partierna emellan.

Och bland de partier som hoppas på en framtid i Riksdagen men tills nu inte finns representerade, är det endast Landsbygdsdemokraterna som man kan misstänka vare emot ett sånt förslag. Detta utifrån de nära band som finns mellan partiet och “föreningen”/hemsidan för vargmotståndare, Infocentrum.

Om detta i media: SR NA HD NSF Norran
Om detta på hemsidan: Jaktbrott Brottslighet Giftåtel

Posted in tjuvjakt, varg | Tagged as: , , , , , , , | Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Captcha Captcha Reload

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>