Jägareförbundets hycklande fjant

Jägareförbundet Värmland

Jägareförbundet Värmland

Jägareförbundets hycklande fjant, Gunnar Glöersen från Värmland har äntligen hittat ett klokt inläggAftonbladet.
Och gratis till det får man väl säga sån lite ironiskt i och med att han tydligen helt missat Jan Guillous senaste alster.

Visst finns det ett bambisyndrom bland vissa vargkramare, men inte mer än bland hans eget folk och speciellt inte när Bambi blir dödad av varg eller andra rovdjur.

Men nu är det väl så att denna “rakryggade” figuren från Värmland bedömer Natalia Kazmierskas inlägg utifrån hans egna önskemål om att kasta så mycket skit på de som motarbetar det han jobbar för och inte utifrån om det Natalie skriver är vettig eller inte.

Gunnar Glöersens blogg och de flesta andra bloggar på Jägareförbundets hemsida med undantag för Fredrik Widemos (en hederlig och trovärdig person), går tydligen bara ut på att prata så mycket skit om motståndarna som det bara är möjligt.

Se bara den kampanj man nu driver mot naturskyddsföreningens Mikael Karlsson, för inte att prata om hatet och föraktet som lyser igenom när man skriver om Lena Melin och Elisabeth Höglund.
Men intet unikt för slöddret på Jägareförbundet som ju tidigare drivit hatkampanjar som mot Jan “Mitt i Naturen” Danielsson och tidigare jordbruksminister Margareta Winberg.

Och ja, jag är inte en skit bättre än Gunnar Glöersen när det är fråga om att kasta skit men så uppblåst och så full av självbeundran dessa stackare på Jägareförbundet är, hoppas jag aldrig att jag blir!

En bra analys av Natalias skriverier finns på GPs ledarblogg.

Posted in Jägareförbundet, varg, Varg | Tagged as: , , , , , | Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Captcha Captcha Reload

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>