P.T.P och vem som står bakom

Extremisterna drar på sig en illasittande offerkofta.

Ett antal artiklar i lokalpressen den senaste tiden har ägnats åt bloggen P-T-P, där man lagt ut namn och adress på ett antal jägare.
Och många av dessa jägare är såna som man hittar igen inom de mest extrema kretsar bland de som har som mål att utrota vargen från Sverige, om det nu är genom legala medel eller illegala sådan.

Nu är det bevisligen så att ingen VET vem som står bakom sidan P-T-P, INGEN!
Servaren ligger i utlandet och lämnar inte ut några uppgifter om ägarna, det är den fakta som finns att tillgå.

Men eftersom en text som fanns på en sida som även den hade det extrema varghatarmiljöet som sitt mål och som stängdes ner, nu ligger ute på P-T-Ps sida, så utgår detta “beviset” för att det är samma personer som står bakom P-T-P.

Detta är så klart inget bevis för att det är dessa personer som även står bakom P-T-P, och vare sig detta eller något annat på sidan utgör några som helst bevis på att det är folk från bevarandesidan som är ägare av P-T-P eller driver den sidan, snarare tvärtom.

Vad skulle bevarandesidan vinna på den sidan?
Dela ut lita pungspark åt ett antal personer som egentligen inte har någon betydelse, marginaliserade personer som inte på något sätt kan påverka den förda politiken mer än de flesta andra privatpersoner i Sverige?
Avslöjandet kring de som drev vargobs och kopplingar till tjuvjaktsmiljöet? Värdelöst i alla sammanhang, inga bevis alls!
Det finns inget av värde på den sidan och bevarandesidan vinner absolut intet på sånt svammel och såna dumheter.

Vad vinner vargmotståndarna på dessa dumheterna?
De får publicitet, det får som de “drabbade” sympatier från många och man flyttar väl även en och annan åsikt som liggar och velar mellan varg och inga varg, när man tar på sig offerkåpan som man så tydligen gör.
Och inte minst, man flyttar fokus från verkliga hot och trakasserier som den extrema vargmotståndarsidan genom alla åren varit ensamma om, och som bland annat Brottsförebyggande rådet visade många exempel på i en rapport som kom ut för några år sedan.

Mer om såna hot och trakasserier finns det bland annat här: http://www.vargreviret.com/brottslighet.htm

Sammantaget pekar det mesta på att det är bland de “drabbade” som man ska söka efter de personer som står bakom P-T-P, och det är ju i alla fall dessa som skapad mest reklam för sidan, en sida som annars skulle ha försvunnit ut i cyberrymden, ut i glömskan för länga sedan.

Och många av de personer som är “drabbade” är även med på FB-sidan Nordic People against the EU-Wolf-Policy, där man under längre tid fört regelrätta dossier på personer som varit positiva till varg, vilket bland annat Aftonbladet skrev om, så offerkoftan passar dessa personer rätt så illa.

Sedan blir proportionerna lite löjeväckande, i alla fall när det är fråga om de personuppgifter som läggs ut på P-T-P. Dessa är ju inget annat än vad en någorlunda begåvat 12 årig skulle kunna samla ihop på en kvart genom att söka på Eniro. se eller Hitta. se på namnen på de figurer som håller till i de mera extrema varghatarmiljöen på Facebook.
Men i mellanmjölkens förlovade land med alla dessa lättkränkta små människor, är det så klart extremt upprörande med en sån blogg.

———————————————————————————————————————————-

Det extrema varghatarmiljöen på Facebook där de “drabbade” av P-T-P håller till:

https://www.facebook.com/groups/153149244768050/
https://www.facebook.com/groups/vagavagravarg/
https://www.facebook.com/groups/320389001374293/
https://www.facebook.com/pages/R%C3%A4dda-en-%C3%84lg-skjut-en-varg/294198021952
https://www.facebook.com/pages/R%C3%A4dda-10-hundar-skjut-1-varg/123498134347020
https://www.facebook.com/groups/naturdemokraterna/
SR GP BT NA GD

Posted in Hot och trakasserier | 4 Comments

4 Responses to P.T.P och vem som står bakom

 1. kalle says:

  Han som ligger bakom sidan kommer åka fast med tanke på att han använder Google maps för att sätta ut pins på personerna. Antagligen har polisen redan deras ip adress och det är bara en tidsfråga innan vi får veta vem det är som ligger bakom.

  • admin says:

   Du har tydligen inte förstådd hur lätt det är att skaffa sig en falsk identitet på nätet, även dold för allvetande Goggle.

 2. Hunter says:

  Naturligtvis är det sk nollvisionärer som ligger bakom ptp. Det har dom flesta av oss jägare och i stort sett alla sk värnare räknat ut för längesen. Därför blir det nästan lite pinsamt nu när alla förstått det. Jag har jagat i snart 40 år men ser ändå inte vargen som något problem. Man släpper helt enkelt inte hunden där man vet att det finns ett vargrevir och bortsett från det så har vi aldrig haft några andra problem med vargen. Inte i något av dom tre jaktlagen jag har och är med i. Däremot så ger jag inte mycket för den rovdjurspolitik som förts och då framföallt att man tränger in alla vargarna i mellansverige. Det är ett stort problem. Och så länge man låter en liten minoritet styra över resten av sverige så kommer man att ha ett rovdjurshat misstänker jag.

 3. Göran johansson says:

  Varför är det förbjudet att lägga ut personer som är tillgänglia på allt innom nätet..tex eniro ..hitta ..ska då va lika förbjudet…Tex jag söker på en person som säges och enligt enro eller hitta om den person finns eller inte,,då har ju eniro samma skuld som ni på står här..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Captcha Captcha Reload

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>