Varghatare bakom den falska bloggen P-T-P

Så har idioterna på bloggen P-T-P igen fått lite uppmärksamhet i Gefle Dagblad.
Denna gången är det genom att lägga ut lite allmän tillgänglig information, såsom telefonnummer och adress till en person som sökt skyddsjakt på en varg som skrämd ett antal kvigor, och av länsstyrelsen blivit utsett till jaktledare.

Ytterligare ett idiotisk blogginlägg från P-T-P

Ytterligare ett idiotisk blogginlägg från P-T-P

Bara rubriken i inlägget på den blogg som Gefle Dagblad refererar till gör att inga vettiga människor kan ta detta på allvar, inte heller den utpekade personen som själv, enligt tidningen, tar det med ro och säger:

“– Jag tycker inte att det är så stor dramatik kring det här.”

Och faktum är att det blogginlägg, som alla de andra blogginlägg på den bloggen och diverse konstiga uppmaningar till sabotage och hot från den sidan, inte har resulterat i ett enda dokumenterat hotbrev eller hot på mail eller telefon.

“Men till Sten-Erik Lindberg är det ingen som hört av sig och varit negativa till skyddsjakten.”

Så det enda man uppnått är lite artiklar i lokaltidningarna och lite högra blodtryck hos vissa naiva människor, det är allt!
Inte en skugga har fallit på bevarandesidan, trots P-T-P’s försökt att solka ner denna.
För den som verkligen försökar undersöka saken kommer snart fram till att det solklara resultatet att INGEN på bevarandesidan, med undantag för någon enskild person, stödjer dessa.
Men i tidningsbrancen är sånt farligt, för då riskerar man att döda historien före den publicerats, och sånt säljer inte.

Bakom P-T-P står några personer, troligen ungdomar, som vill skada bevarandesidan.
Som sagt i tidigare inlägg om detta packet, så är det mest troligt att man hittar dessa bland några av de personer som fått sina ganska oskyldiga Googlade personuppgifter publicerat på den blogg.
Bevarandesidan har i alla fall INTET med detta slödder att göra, så är det!

Posted in Hot och trakasserier, Konflikt, Licensjakt, varg | Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Captcha Captcha Reload

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>