Skitjournalistik även på tidningen Journalisten

En ny snyfthistorie från en aktiv inom varghaterrörelsen publiceras på journalistförbundets medlemstidning, Journalisten.se.
Tydligen är det så att om något orättvist eller bagatellartad drabbar en journalist så slutar man leden och publicerar allt jävla drit denna påstår och det helt okritiskt.

Visst, det är ju en medlemstidning, en tidning för alla medlemmar om de nu jobbar på seriösa tidningar som UNT eller rena skittidningar med en egen agenda och en chefredaktör som föredrar att driva opinion framför att satsa på objektiv nyhetsförmedling och till råka på allt är en ynkrygg som försöker slingra sig från sitt ansvar, såsom Jakt och Jägare med sin chefredaktör Anders Ljung.

Värdelös skittidning

Värdelös skittidning med en chefredaktör som är för feg för att ta sitt ansvar för förtal som förekommit på tidningens debattforum.

Det är igen fjollornas hemsida PTP som fått ny uppmärksamhet av deras vänner inom varghatarrörelsen, och denna gång av en Jens Flyckt som skriver åt några små lokaltidningar som hör till UNT koncernen.

Historien är som följer:

 • Jens Flyckt skriver om vargfrågan i lokaltidningen.
 • Denna lilla lokaltidningen läsas så klart av “terroristerna” på PTP.
 • Därefter följer någon efter honom i bilen EN HEL DAG.
 • Några andra personer parkerar sin bil nära hans gård, tittar snett på honom och rivstartar därifrån.
 • En yngre person som hälsar på honom med namn, tittar lite snett på honom utanför ett köpcenter år hånleende därifrån.
 • Han får konstiga samtal från en flåsande person på sin jobbtelefon.
 • Han får veta av en kompis att hans namn har nämnts på PTPs sida.
 • Pust!

Han går till sin chef på UNT som prompt, utifrån denna trovärdiga berättelse, gör bedömningen att det här är fråga om något verkligt allvarligt och polisen kopplas in, han får överfallslarm och strålkastare med rörelsedetektorer monterade på sin gård.
Och numera går han och hans fru aldrig ensamma till stallet på kvällen och aldrig utan att ha med sig ett tillhygge och en walkie-talkie, förutom överfallslarmet får man väl gissa och väl även mobiltelefonen, kamera och diktafon ifall ifall man skulle få möjligheten för att dokumentera ett nytt scoop.

Sigtunabygden en seriös tidning med inte helt så seriösa journalister

Sigtunabygden en seriös tidning med inte helt så seriösa journalister

Och nej, denna Jens Flyckt är ju som han själv säger ingen varghatare men en helt vanlig Svensson som helt oskyldig blivit dragit in i vargfrågan till vilken han som ju alla kan förstå, är helt neutral inställd till.

Att sedan han och hans fru både är mycket aktiva på en av de FB-grupper där slöddret från Naturdemokraterna är de tongivande och att denna “journalisten” troligen inte bara har en professionell roll i saken men mera troligt även en dold agenda, det “missar” man helt på tidningen Journalisten.
Men så är det ju trots allt inte någon helt vanlig Svensson som drabbas men en JOURNALIST, vilket ju gör det enormt mycket mera allvarligt.

En annan journalist som drabbats av PTP nämns även han, och han får ju även ut sitt scoop om de kopplingar han som grävande journalist lyckades bevisa mellan hemsidan PTP och en grupp av poliser och andra laglydiga medborgare han och hans vänner inte tycker om, som kallar sig APU, Anti Poaching Unit.
Denna journalisten är Leif Andersson på skittidningen Jakt och Jägare, för ni som missade det, tidning med den fega chefredaktören som inte vill ta sitt ansvar som ansvarig utgivare.

Kopplingen är följande:

 • En person inom APU mailer tingsrätten och begär ut en dom på en person inom den extrema varghatarmiljöen som dömts för vapenbrott med mera.
 • Domen publiceras några dagar senare på PTP.
 • Den “duktiga” journalisten begär ut alla inkomna mail till tingsrätten och hittar där att personen inom APU har begärd ut denna domen.
 • Vips har även han ett scoop som med all tydlighet visar på kopplingen mellan idioterna på PTP och de som spanar efter jaktbrott, miljöbrott och så vidare, de som kallas APU.

Dessutom finns det ju även en klar “guilt by assosiation” i Leif Anderssons gråtvals där APU även länkar till en förening som kallas Wolf Army Sweden och där en av de ledande gestalter, som på sin private blogg och i musiktext på YouTube har givit uttryck för att varghatare borde skjutas eller något liknande.

Vad den “duktiga” orädda journalisten missat i sitt stora scoop, och där kopplingen mellan APU och PTP försvinner bara så där puff borta, är att den omtalade personen inom APU kan ha delad med sig domen till sina vänner och att en av dom i sin tur lämnat den åt PTP eller möjligen själv är en av de drivande inom PTP.
Det finns ju en del ohederliga personer som utger sig för något de inte är, enbart för att infiltrera och skada sina meningsmotståndare.
Klart är ju att PTP drives enbart i syfte att skada värnarsidan, så en usel femtekolonner som smyget in sig bland värnarna inom APU eller kretsen kring denna föreningen, kan ju ha sett en möjlighet här.

En lika trovärdig möjlighet till att domen hamnat hos PTP kan vare att någon begärd ut domen genom ett TELEFONSAMTAL till tingsrätten.

Men en bra säljande artikel i en värdelös skittidning som Jakt och Jägare kan ju inte byggas på något sånt.

All respekt för riktiga journalister som utsätts för riktiga hot för artiklar om de extrema miljöerna som finns i landet, men inte för journalister som ingår i dessa miljöerna och driver dessa extrema rörelsers sakfrågor genom ren skitjournalistik och smutskastningskampanjer.

Mer om saken: IDG SR NT
Gruppen APU är verksamma inom Rialavargarnas revir

Posted in Hot och trakasserier, Varg, Vargskit, rykten och ren lögn | Tagged as: , , | Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Captcha Captcha Reload

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>