Rasist i styrelsen för Naturskyddet Sverige?

I förbindelse med att ett antal får blev stulna och ägaren till dessa kom med en efterlysning på FB-gruppen Djur och Naturvårdsgruppen, kom det ett antal uttalande från viseordförande i föreningen Naturskyddet Sverige, Sven-Erik Bertell, som inte kan beskrivas som annat än ren rasistiska.

Tråden startade med detta

Rasistiskt uttalande från Naturskyddet Sveriges viceordförande

Rasistiskt uttalande från Naturskyddet Sveriges viceordförande

För övrigt samma FB-gruppe där jag nu fått veta att mitt inlägg om fuskprofessoren Granqvist blir diskuterat och där jag blev stämplad som rasist.

Det är ju inte så lite roligt med den direkta kopplingen som finns mellan det folkslag jag beskylls för att ha nervärderat och det ena av de folkslag som Bertell beskyller för fårstölden.
Och än roligare blir det ju när Naturskyddet Sveriges viceordförande hotar en tjänsteman med att utnyttjar sina förbindelser till lokala makthavare inom “partiet” i Falun, för att få denna avsatt från sin tjänst, när denna inte lyder order.

Han har agerat exakt som en pamp inom Kinas kommunistparti skulle göra det, försökt att utnyttja sin ställning inom partiet.
Och de “rakryggade” på den FB-sidan som tar avstånd från och blir mäkta upprörd över det “rasistiska” i mitt inlägg om Eirik Granqvist.
Jag undrar över hur de resonerar när de själv är vänner med en person som kommer med verkliga rasistiska uttalanden.

Posted in Varg | Tagged as: , , | 1 Comment

One Response to Rasist i styrelsen för Naturskyddet Sverige?

  1. Eirik Granqvist says:

    Jag sitter ikvall i Bangkok dar jag for fyra manader fungerar som professor i naturhistorisk museiteknik vid National Science Museum. Jag ar saledes inte bara “heders” i Kina for “heders” arbetar inte “som”. Jag laste just inlagget om min person. Inlagget ar visst redan ganska gammalt men typiskt for en person som ingenting vet och knappast nagonting verkligen kan nar han uttalar sig med pastaenden gripna ur luften utan att ha undersokt fakta eller kanna mig. Mitt gedigna CV hittas latt pa natet vid sok pa mitt namn. Jag har ju ocksa arbetat som inkallad expert i USA och av UNESCO samt gjort en 21 arig lysande karriar i Frankrike. Vargfor ar det sa markligt med Kina?
    Halsar Eirik Granqvist fran Bangkok, Thailand.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Captcha Captcha Reload

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>